sren

kuca-lepih-stanova

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Vožda Karađorđa 7, tel: 018/208-007 i 018/209-007

O nama

kuca-petrovic-logoAgencija za nekretnine KUĆA PETROVIĆ je počela sa radom 13. novembra 1997. godine, pa se sa ponosom možemo pohvaliti da ove godine obeležavamo 23 godinu uspešnog poslovanja! Svojim profesionalnim poslovanjem u prethodnom periodu, Agencija KUĆA PETROVIĆ je stekla imidž uspešne i stabilne firme u kojoj rade isključivo ambiciozni i mladi ljudi, sposobni da odgovore svim izazovima koje sa sobom nose poslovi sa nekretninama.

Osnovne delatnosti Agencije su:
- posredovanje u kupoprodaji nepokretnosti,
- investiranje u izgradnju stambeno-poslovnih objekata i
- posredovanje u iznajmljivanju luksuznijih nekretnina.

Pored osnovnih delatnosti, nudimo Vam usluge pribavljanja kompletne dokumentacije koja je potrebna za izgradnju objekta koji ste zamislili, kao i organizaciju renoviranja ili adaptacije Vaše nekretnine.

novi-objekatPo završetku nadgradnje pet stambenih zgrada u Nišu, Agencija se opredelila za izgradnju objekata iz temelja.

Naravno, preporučujemo da pogledate sve stranice našeg sajta, a posebno Vas molimo da svojim sugestijama, pitanjima, kritikama, utičete i na kvalitet ovog sajta i na kvalitet našeg rada, a sve da bi i dalje bili .... KUĆA LEPIH STANOVA !

Od juna 2020. godine poslujemo na novoj adresi na Crvenom Pevcu, ul. Vojvode Mišića 105a/1 kao deo Expert nekretnina. Nove prostorije smo opremili u skladu sa potrebama koje stvara moderno tržište nekretnina, kako bismo svakom klijentu mogli da pružimo kvalitetnu uslugu.

 

 

© 2020 Kuća Petrović DOO

Niš, Prvomajska 2, lokal 1
Upisan u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod rednim brojem 1041